MOOI MENS

Onze kaartjes hebben een bijzondere boodschap met een persoonlijke touch. Aan ieder kaartje hangt een klein bedeltje, waardoor het kaartje net iets bijzonderder wordt. Door het uit te delen maakt u iemand al enorm blij, op de achterkant is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Onze wens is om deze kaartjes uit te delen en iemand in het zonnetje te zetten, zonder dat diegene zich daar eigenlijk van bewust is. Het effect van een compliment is zo enorm groot. De insteek van onze complimenten-, wens- en bedankkaartjes is eigenlijk heel simpel en gebaseerd op een al eeuwenoud principe. Geef en ontvang! Een van onze mooiste menselijke eigenschappen is het geven van warmte aan een ander. Aan onze familie, vrienden, kennissen, collega’s en iedereen die het nodig heeft. Complimentjes laten een mens groeien, dankbaarheid geeft een ontroerende band, wensen geven kracht. Heeft u er al eens bij stil gestaan of ervaren hoeveel warmte u ervoor terug krijgt? Dit mooie principe van geven en ontvangen zouden we graag willen stimuleren door middel van onze collectie Mooi Mens kaartjes. Met onze collectie kaartjes willen we een positieve gedachte neerzetten, blijf elkaar zien als mooi mens! De teksten op de kaartjes zijn hartverwarmende complimentjes, bedankjes en wensen. Op ieder kaartje zijn verschillende bedels bevestigd zodat de ontvanger uw warme boodschap bij zich kan dragen waar ter wereld hij of zij ook is. Aan armband, ketting, tas, in portefeuille kan uw lieve gedachte over de hele wereld mee. De bedeltjes zijn gemaakt van nikkel vrij metaal met voornamelijk een verzinkt laagje erop. Mooi Mens kaartjes, een klein simpel gebaar met een enorm groot effect.

Goede Doelen WWW.STICHTINGHELPANDEREN.NL. Sky is een 4-jarig jongetje dat door een flinke hersenbeschadiging meervoudig gehandicapt en zwaar spastisch is. Daardoor kan hij helemaal niets. Hij kan niet kruipen, lopen, zelfstandig zitten, zijn hoofd omhoog houden, iets vastpakken en ook niet praten. In Nederland kunnen de artsen, buiten een ingrijpende operatie of zware medicatie, niets voor Sky betekenen. In Oekraïne bevindt zich een kliniek die dat wél kan d.m.v. hele intensieve therapie. Sky is al een keer in de kliniek geweest voor een sessie van 2 weken met positief resultaat! Zijn spierspanning is duidelijk afgenomen in zijn armen en benen, zijn handjes staan veel meer open (voorheen waren het vuistjes) en hij slaapt veel rustiger. Om deze resultaten te behouden en vooral te verbeteren zal Sky deze behandeling twee keer per jaar moeten volgen. Doet hij dat niet dan zullen zijn spieren vergroeien, wat veel pijn met zich meebrengt, en komt hij volledig vast te zitten in zijn eigen lichaam. Om deze behandeling te kunnen volgen is veel geld nodig. De kosten voor een behandeling zijn € 6.000,-, dat is € 12.000,- per jaar. Daarom vraagt Stichting Sky uw hulp! Steun Stichting Sky om de kwaliteit van leven voor de dappere Sky te verbeteren!

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina www.facebook.com/StichtingSky en deel hem zoveel mogelijk! Graag willen we jullie voorstellen aan een Mooi Mens: Ilona. Zij zorgt ervoor dat we andere mooie mensen blij kunnen maken. Ilona is één van de cliënten van Amarant die op haar werk de Mooi Mens kaartjes maakt. Ilona: “Ik ben Ilona, werkzaam bij een dagbesteding van Amarant. Dit is de Bunder in Bavel. Hier pakken we allerlei verschillende producten in en om.Tegenwoordig mag ik de kaartjes voor Mooi Mens voorzien van een bedel en in een mooi zakje stoppen zodat Margot dit kan verkopen op verschillende beurzen. Ik vind dit werk het allerleukst om te doen, want: Ik word blij van fröbelen, ik word blij van bedeltjes, ik word blij van mooie kaartjes maken. En ik word er blij van andere mensen blij te maken! Groetjes, Ilona. Mijn naam is Margot Huysmans. Op de eerste plaats ben en blijf ik de trotste moeder van vier geweldige kinderen. Het idee van de Mooi Mens Compliment-Cadeautjes is ontstaan nadat ik 3 jaar geleden werd getroffen door borstkanker en het hele pakket moest ondergaan. Geen leuke, maar wel een mooie, waardevolle tijd. Tijd om weer dichter tot de dierbaren om je heen te komen, tijd om na te denken over alles wat we niet meer mogen zijn, maar wel zijn! Hartverwarmend, de lieve reacties van iedereen over hoe dapper en sterk ik was. Ik vind dat iedereen zijn en haar mooie eigenschappen en kwaliteiten heeft, die moeten we blijven benadrukken omdat de halve wereld de nadruk legt op wat we allemaal niet zijn. Help elkaar, steun elkaar, geef complimentjes en bedankjes en de wereld zal een stuk gezonder zijn. Hopelijk mag ik u met mijn eenvoudige Compliment-Cadeautjes raken !